Advies en ontwikkeling


Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en kennisniveau. Sommige bedrijven gebruiken al een tijdje oplossingen zoals de onze of vergelijkbare oplossingen in verschillende sectoren. Anderen beginnen gewoon met hun bedrijf. Wat uw staat ook is, wij kunnen u helpen en ondersteunen bij het definiëren van de beste oplossing voor u.

Hoe wij u kunnen helpen


  • Icon - Proven Technology
    Bike sharing ervaring

    We hebben sinds 2015 uitgebreide kennis van deelfietssystemen. We hebben veel ervaring opgedaan in oplossingen die wel en niet werken en in het gedrag van platformgebruikers. Als we deze kennis toevoegen, weet je het zeker om snel van start te gaan!

  • Icon - Asset Grouping
    Sharing-economy

    Hetzelfde geldt voor ons meedenken in businessconcepten en oplossingen. Het toevoegen van een deeleconomieplatform aan uw bedrijf is net zo eenvoudig als het kopen van sloten en het installeren van een Asset Manager-configuratie voor u. Maar hoe zit het met de andere aspecten van uw bedrijf? Heeft u gespecialiseerde behoeften om van een plan naar een daadwerkelijke oplossing te komen?

Bekijk onze
SIS Mobilock-video


Vragen?
We zouden graag van je horen


Een full-service platform


Hardware - SIS Mobilock
SIS Mobilock Hardware

Met het SIS Mobilock smartlock systeem is het eindelijk mogelijk om onbemande, 24x7 fietsdeelsystemen te creëren. Dit kan van elk type zijn, van verhuur tot bedrijfsinterne mobiliteit.

Customer APP - SIS Mobilock
Klant APP

Onze Klanten-app geeft uw gebruiker de mogelijkheid om elke smartlock die hij claimt te openen voor de periode dat u hem wilt gebruiken. Dit is de toekomst van elektronische sloten.

Service APP - SIS Mobilock
Service APP

De Service App is onderdeel van de Asset Manager software. Met behulp van de Service App kan uw onderhoudsteam elke smartlock openen die ze nodig hebben, zonder te claimen of te reserveren.

Met volledige back-end ondersteuning


Management - SIS Mobilock
Management

Deze zeer efficiënte cloudsoftware geeft u volledige controle over uw smartlocks en fiest vloot(en). De software biedt ook een overzicht van bedrijfsmiddelen die operationele aandacht en gebruikersbeheer nodig hebben.

Integreer oplossing - SIS Mobilock
Volledige API voor backend

SIS Mobilock richt zich niet alleen op een full-service platform, maar ook op integratie en ondersteuning van systemen van derden. Dit betekent dat ons systeem voor 95% of meer integreerbaar is met behulp van onze high-end backend API.

Consult & Advies - SIS Mobilock
Consult & Advies

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en kennisniveau. Sommige bedrijven gebruiken al een tijdje oplossingen zoals de onze of vergelijkbare oplossingen in verschillende sectoren. Anderen beginnen gewoon met hun bedrijf. Wat uw staat ook is, wij kunnen u helpen en ondersteunen in het bepalen van de beste oplossing die u nodig heeft.