Volledige API
voor backend


SIS Mobilock richtte zich niet alleen op een full-service platform, maar ook op integratie en ondersteuning van systemen van derden. Dit betekent dat ons systeem voor 95% of meer integreerbaar is met behulp van onze high-end backend API. Onze backend is gebruiksvriendelijk en ondersteunt de meeste van de functies die kunnen worden gebruikt door de apps en alle functies die worden gebruikt door onze Asset Manager-software.

Vind alle nuttige informatie

Dit betekent dat het mogelijk is om accounts voor uw gebruikers aan te maken in ons platform, ze op een bepaald moment een claim voor een fiets te geven en ze helemaal te ondersteunen met uw software! Opvolgend aan het gebruik, kunt u alle informatie met betrekking tot: de assets en wie het heeft gebruikt, dus het is gemakkelijk om vervolgens het gebruik en zelfs de facturering vanuit uw eigen systeem te bepalen.

Wat kan onze API voor u doen?


 • Icon-API
  API module

  Alleen voor onze klanten die de API-module gebruiken, hebben we een uitgebreidere reserveringsmodule. Met behulp van deze extra module kunt u claims aanmaken voor in de toekomst, waardoor het een volwaardig reserveringssysteem wordt. Jij bent bepaalt hoe ver in de toekomst u wilt reserveren.

 • Icon - App Reservation
  Reserveringssysteem

  Ons reserveringssysteem controleert niet op potentieel beschikbare assets, dus overboeking is mogelijk. Het reserveren van assets in een onbemande oplossing kan resulteren in de ongewenste situatie dat een asset (nog) niet beschikbaar is voor een gebruiker. Om ondersteuning te bieden aan uw supportgroep om hiermee om te gaan, houdt het systeem uw supportgroep op de hoogte van mogelijke problemen.

 • Icon-GPS
  GPS tracking

  Andere voorbeelden van mogelijk gebruik voor onze volledige backend-API is GPS-tracking tegen externe systemen. Het is eenvoudig om datastromen uit beide systemen te combineren.

 • Icon-Support
  Volledige ondersteuning

  Omdat elke situatie anders is en de kennis van ontwikkelaars per organisatie verschilt, bieden we volledige gespecialiseerde ondersteuning voor ontwikkelaars om u te helpen bij het opzetten. Samen met uitgebreide ontwikkelaarsdocumentatie en een testomgeving, krijgen wij elke oplossing werkend.

Bekijk onze
SIS Mobilock-video


Vragen?
We zouden graag van je horen


Een full-service platform


Hardware - SIS Mobilock
SIS Mobilock Hardware

Met het SIS Mobilock smartlock systeem is het eindelijk mogelijk om onbemande, 24x7 fietsdeelsystemen te creëren. Dit kan van elk type zijn, van verhuur tot bedrijfsinterne mobiliteit.

Customer APP - SIS Mobilock
Klant APP

Onze Klanten-app geeft uw gebruiker de mogelijkheid om elke smartlock die hij claimt te openen voor de periode dat u hem wilt gebruiken. Dit is de toekomst van elektronische sloten.

Service APP - SIS Mobilock
Service APP

De Service App is onderdeel van de Asset Manager software. Met behulp van de Service App kan uw onderhoudsteam elke smartlock openen die ze nodig hebben, zonder te claimen of te reserveren.

Met volledige back-end ondersteuning


Management - SIS Mobilock
Management

Deze zeer efficiënte cloudsoftware geeft u volledige controle over uw smartlocks en fiest vloot(en). De software biedt ook een overzicht van bedrijfsmiddelen die operationele aandacht en gebruikersbeheer nodig hebben.

Integreer oplossing - SIS Mobilock
Volledige API voor backend

SIS Mobilock richt zich niet alleen op een full-service platform, maar ook op integratie en ondersteuning van systemen van derden. Dit betekent dat ons systeem voor 95% of meer integreerbaar is met behulp van onze high-end backend API.

Consult & Advies - SIS Mobilock
Consult & Advies

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en kennisniveau. Sommige bedrijven gebruiken al een tijdje oplossingen zoals de onze of vergelijkbare oplossingen in verschillende sectoren. Anderen beginnen gewoon met hun bedrijf. Wat uw staat ook is, wij kunnen u helpen en ondersteunen in het bepalen van de beste oplossing die u nodig heeft.