Asset Management


Het SIS Mobilock systeem wordt compleet gemaakt met onze Asset Management software. Deze zeer efficiënte cloudsoftware geeft u volledige controle over uw smartlocks en activavloot(en). De software biedt ook een overzicht van bedrijfsmiddelen die operationele aandacht nodig hebben en gebruikersbeheer.

Alle essentiële rapportage is beschikbaar in een eenvoudig overzicht.

Kenmerken


 • Icon - Registratie van assets
  Registratie van assets

  Maak assettypes. Maak per assettype uw werkelijke asset aan. Koppel een SIS Mobilock smartlock aan je assets en veranker ze aan een geofence-locatie.

  Definieer je eigen locaties, van kleine locaties tot grote cirkels. Assets kunnen alleen geretourneerd worden binnen deze zones.

 • Icon - Beheer van sloten
  Beheer van sloten

  Het systeem biedt u uitgebreide, filterbare lijsten. Bepaal de beschikbaarheid van uw vermogen. Ontvang feedback van uw gebruikers en kijk of fietsen in onderhoud moeten worden genomen. U kunt dit allemaal beheren vanuit de Asset Manager

 • Icon - Smartlock-registratie
  Smartlock-registratie

  Al uw smartlocks worden weergegeven. U kunt uw assets vinden op smartlock-ID of asset-ID

 • Icon - Rapporten
  Rapporten

  Van gebruiksrapporten tot asset-lijsten

Bekijk onze
SIS Mobilock video


Bedrijfsregistratie per huurder


 • Icon - Asset Grouping
  Groepering van gebruikers

  Hoe groter de huurder (onze klant) wordt, hoe nuttiger het kan zijn om gebruikers te groeperen. Bijvoorbeeld als een huurder zijn klanten een specifiek activapark wil aanbieden. Of je wilt zeker weten dat een groep alleen middelen kan gebruiken voor een bepaalde locatie

 • Icon - SubCompanies
  Gebruik per subbedrijf toestaan

  Als huurder kunt u uw eigen lijst met subbedrijven maken. Deze bedrijven kunt u vervolgens voorzien van een bepaalde lijst met assets. Of u kunt ze toegang geven tot uw volledige vloot, maar ze eeuwigdurend gebruik geven, terwijl andere gebruikers eerst via een wallet moeten betalen.

Vragen?
We zouden graag van je horen


Een full-service platform


Hardware - SIS Mobilock
SIS Mobilock Hardware

Met het SIS Mobilock smartlock systeem is het eindelijk mogelijk om onbemande, 24x7 fietsdeelsystemen te creëren. Dit kan van elk type zijn, van verhuur tot bedrijfsinterne mobiliteit.

Customer APP - SIS Mobilock
Klant APP

Onze Klanten-app geeft uw gebruiker de mogelijkheid om elke smartlock die hij claimt te openen voor de periode dat u hem wilt gebruiken. Dit is de toekomst van elektronische sloten.

Service APP - SIS Mobilock
Service APP

De Service App is onderdeel van de Asset Manager software. Met behulp van de Service App kan uw onderhoudsteam elke smartlock openen die ze nodig hebben, zonder te claimen of te reserveren.

Met volledige back-end ondersteuning


Management - SIS Mobilock
Management

Deze zeer efficiënte cloudsoftware geeft u volledige controle over uw smartlocks en fiest vloot(en). De software biedt ook een overzicht van bedrijfsmiddelen die operationele aandacht en gebruikersbeheer nodig hebben.

Integreer oplossing - SIS Mobilock
Volledige API voor backend

SIS Mobilock richt zich niet alleen op een full-service platform, maar ook op integratie en ondersteuning van systemen van derden. Dit betekent dat ons systeem voor 95% of meer integreerbaar is met behulp van onze high-end backend API.

Consult & Advies - SIS Mobilock
Consult & Advies

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en kennisniveau. Sommige bedrijven gebruiken al een tijdje oplossingen zoals de onze of vergelijkbare oplossingen in verschillende sectoren. Anderen beginnen gewoon met hun bedrijf. Wat uw staat ook is, wij kunnen u helpen en ondersteunen in het bepalen van de beste oplossing die u nodig heeft.