SIS Mobilock
Hardware


De SIS Mobilock hardware is de kern van ons deelplatform. Zoals bij elk systeem voor delen, moet u een activum aan een gebruiker kunnen koppelen. En deze gebruiker moet de asset kunnen gaan gebruiken. In traditionele systemen zou u een sleutel op een slot nodig hebben. Ons platform wist al het ongemak van fysieke sleutels en de bemande operatie om ze te verstrekken.  

24x7 DEELSYSTEMEN

Het SIS Mobilock systeem maak het eindelijk mogelijk om onbemande 24x7 deelsystemen te creëren. Deze systemen kunnen van elk typen zijn, van huur- tot en met bedrijfsinterne mobiliteit. Onze Klant App zal de gebruiker de mogelijkheid bieden om elk gewenst slot te gebruiken voor een aangegeven periode. Zowel op iOS als op Android, de App is beschikbaar voor elke gebruiker. Start de app en door middel van Bluetooth zal het slot ontgrendelen.

Specificaties


 • Icon - Optimale bescherming tegen diefstal
  Optimale bescherming tegen diefstal.

  De combinatie van gehard stalen slotdelen en hightech elektronica maakt onze SIS Mobilock tot een veilig slot dat geschikt is voor het zwaarste gebruik. Onze hardware is ART 4 gecertificeerd. De geïntegreerde dikke gehard stalen ketting is ART2 gecertificeerd.

 • Icon - Voor alle deeloplossingen
  Voor alle deeloplossingen.

  Geldt voor alle mogelijke deeloplossingen, ook niet-deelfietsen: deelfietsen, fietsverhuur of bedrijfsinterne mobiliteit. Omdat het slot extreem energiezuinig is, heb je er onder normale omstandigheden minimaal 3 jaar geen omkijken naar.

 • Icon - Uiterst schaalbaar platform
  Uiterst schaalbaar platform.

  Snelle, flexibele uitbreiding is mogelijk wanneer de eisen veranderen. Betaal alleen wat je nodig hebt. Extra sloten binnen enkele dagen.

 • Icon - Toepasbaar op bijna elke fiets
  Toepasbaar op bijna elke fiets.

  Het slot wordt op dezelfde plaats gemonteerd als een algemeen slot. Dit geldt voor bijna elke fiets, of het nu een e-bike of een bakfiets is.

 • Icon - Geen sleutels meer
  Geen sleutels meer.

  Geen sleutels meer. Ons slot wordt bediend via Bluetooth en de apps die uw gebruiker gebruikt. Met onze intuïtieve klant-apps bieden we duidelijke en eenvoudige overzichten voor beschikbaarheid, reserveringen en het openen van het slot.

 • Icon - Gemakkelijk gebruik
  Gemakkelijk gebruik.

  Het gebruik is zeer eenvoudig. Met één druk op de knop op je smartphone open je onze SIS Mobilock. Het slot sluiten gaat nog makkelijker, je duwt gewoon de pin in het slot.

 • Icon - Past op bestaande infrastructuur
  Past op bestaande infrastructuur.

  Ons SIS Mobilock-platform vereist geen investeringen in infrastructuur. Je hebt geen betaalhokjes, terminals of dure fietskluizen nodig. Je kunt de fietsen overal neerzetten waar je wilt, met ons platform maak je eenvoudig geozones aan. Dit maakt het SIS Mobilock platform het systeem met de laagste Total Cost of Ownership (TCO).

 • Icon-Onafhankelijk Verbonden
  Onafhankelijk Verbonden.

  Omdat we gespecialiseerd zijn in waar we goed in zijn, veilige vergrendeling, hebben we ervoor gezorgd dat ons platform een open standaard heeft en kan worden verbonden met elk ander platform, inclusief uw eigen GPS-systeem.

Bekijk onze
SIS Mobilock-video


Vragen?
We zouden graag van je horen


Een full-service platform


Hardware - SIS Mobilock
SIS Mobilock Hardware

Met het SIS Mobilock smartlock systeem is het eindelijk mogelijk om onbemande, 24x7 fietsdeelsystemen te creëren. Dit kan van elk type zijn, van verhuur tot bedrijfsinterne mobiliteit.

Customer APP - SIS Mobilock
Klant APP

Onze Klanten-app geeft uw gebruiker de mogelijkheid om elke smartlock die hij claimt te openen voor de periode dat u hem wilt gebruiken. Dit is de toekomst van elektronische sloten.

Service APP - SIS Mobilock
Service APP

De Service App is onderdeel van de Asset Manager software. Met behulp van de Service App kan uw onderhoudsteam elke smartlock openen die ze nodig hebben, zonder te claimen of te reserveren.

Met volledige back-end ondersteuning


Management - SIS Mobilock
Management

Deze zeer efficiënte cloudsoftware geeft u volledige controle over uw smartlocks en fiest vloot(en). De software biedt ook een overzicht van bedrijfsmiddelen die operationele aandacht en gebruikersbeheer nodig hebben.

Integreer oplossing - SIS Mobilock
Volledige API voor backend

SIS Mobilock richt zich niet alleen op een full-service platform, maar ook op integratie en ondersteuning van systemen van derden. Dit betekent dat ons systeem voor 95% of meer integreerbaar is met behulp van onze high-end backend API.

Consult & Advies - SIS Mobilock
Consult & Advies

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en kennisniveau. Sommige bedrijven gebruiken al een tijdje oplossingen zoals de onze of vergelijkbare oplossingen in verschillende sectoren. Anderen beginnen gewoon met hun bedrijf. Wat uw staat ook is, wij kunnen u helpen en ondersteunen in het bepalen van de beste oplossing die u nodig heeft.