Klant-App


Zonder de Klant-App kunnen de SIS Mobilock smartlocks niet geopend worden. De Customer App is een intuïtieve, gebruiksvriendelijke app waarmee uw gebruikers een fiets bij hen in de buurt kunnen vinden, een reservering kunnen maken en het slot kunnen openen wanneer ze maar willen.

De Klant-App is net zo eenvoudig als de knop om de smartlock te openen. Ga naar de kaart, zoek een beschikbare fiets, maak een reservering en hij is van jou! Ga dan naar de locatie en kies de fiets die je wilt. Vanaf dat moment is de smartlock in uw bezit en blijft zo totdat u de fiets terugbrengt.

De functionaliteit van de Klant-App


 • Icon - App Reservering
  Reservering

  Maak een reservering voor een specifiek asset op een locatie naar keuze. Binnen het beschikbare vermogen zal er gegarandeerd een aan u worden gekoppeld. Het enige dat overblijft is om het op te halen.

 • Icon - Claim een fiets
  Claim een fiets

  Zodra je een reservering hebt, kun je daadwerkelijk een fiets claimen. Om dit te doen, moet je binnen het Bluetooth-bereik van een fiets zijn om er verbinding mee te maken en deze te claimen. Eenmaal geclaimd, blijft het in uw bezit.

 • Icon - Het slot openen
  Het slot openen

  De app is uw keyless entry. Wanneer je binnen Bluetooth-bereik bent, kun je een slot openen dat zich in je lijst met geclaimde smartlocks bevindt. Je hoeft het slot niet te sluiten via de app.

 • Icon - Ondersteunt meerdere vervoermiddel types
  Ondersteunt meerdere vervoermiddel types

  Het SIS Mobilock platform is zeer flexibel. Het maakt niet uit wat je wilt delen, het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat de SIS Mobilock-hardware op de een of andere manier bij je asset past. In de Asset Manager-software kunt u alle typen definiëren van vervoermiddelen die u wilt. Dit is zichtbaar in de Klantenapp

 • Icon - Ondersteunt de meeste apparaten
  Ondersteunt de meeste apparaten

  De Klant-App is beschikbaar voor iOS en Android en ondersteunt een groot aantal versies en smartphones.

 • Icon - Registratiepagina in jouw stijl
  Registratiepagina in jouw stijl

  Om uw klanten de mogelijkheid te bieden een account aan te maken en het systeem te gaan gebruiken, zorgen wij altijd voor een op uw maat gemaakte registratiepagina.

Bekijk onze
SIS Mobilock video


Aangepaste App-Branding


 • Icon - Aangepaste branding
  Aangepaste branding

  Het SIS Mobilock systeem is zeer flexibel en geschikt voor alle soorten bedrijven. Als uw branding belangrijk is en u uw klanten een app wilt bieden die is afgestemd op uw behoeften, kunnen we uw app volledig rebranden en leveren het via je accounts naar de app stores

 • Icon- App Wallet
  Wallet

  Het geïntegreerde betalingssysteem wordt gebruikt om een wallet (portemonnee) aan te maken. U bepaalt wat een rit kost en voor welke periode. Het verbruik wordt automatisch van de wallet afgeschreven. Een gebruiker kan een fiets niet terugbrengen naar het systeem als er is niet genoeg geld op de wallet.

 • Icon - Geïntegreerde betaling
  Geïntegreerde betaling

  De Branded Klant-App biedt ook de mogelijkheid om uw gebruikers in de app te laten betalen. Samen met u zorgen we voor de nodige koppelingen naar betaalsystemen in uw regio.

 • Icon - Eigen Appstore/Playstore-account
  Eigen Appstore/Playstore-account

  Om de branding van de app compleet te maken, zullen in de winkels je eigen benoemde accounts worden gebruikt.

Vragen?
We zouden graag van je horen


Een full-service platform


Hardware - SIS Mobilock
SIS Mobilock Hardware

Met het SIS Mobilock smartlock systeem is het eindelijk mogelijk om onbemande, 24x7 fietsdeelsystemen te creëren. Dit kan van elk type zijn, van verhuur tot bedrijfsinterne mobiliteit.

Customer APP - SIS Mobilock
Klant APP

Onze Klanten-app geeft uw gebruiker de mogelijkheid om elke smartlock die hij claimt te openen voor de periode dat u hem wilt gebruiken. Dit is de toekomst van elektronische sloten.

Service APP - SIS Mobilock
Service APP

De Service App is onderdeel van de Asset Manager software. Met behulp van de Service App kan uw onderhoudsteam elke smartlock openen die ze nodig hebben, zonder te claimen of te reserveren.

Met volledige back-end ondersteuning


Management - SIS Mobilock
Management

Deze zeer efficiënte cloudsoftware geeft u volledige controle over uw smartlocks en fiest vloot(en). De software biedt ook een overzicht van bedrijfsmiddelen die operationele aandacht en gebruikersbeheer nodig hebben.

Integreer oplossing - SIS Mobilock
Volledige API voor backend

SIS Mobilock richt zich niet alleen op een full-service platform, maar ook op integratie en ondersteuning van systemen van derden. Dit betekent dat ons systeem voor 95% of meer integreerbaar is met behulp van onze high-end backend API.

Consult & Advies - SIS Mobilock
Consult & Advies

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en kennisniveau. Sommige bedrijven gebruiken al een tijdje oplossingen zoals de onze of vergelijkbare oplossingen in verschillende sectoren. Anderen beginnen gewoon met hun bedrijf. Wat uw staat ook is, wij kunnen u helpen en ondersteunen in het bepalen van de beste oplossing die u nodig heeft.